Programmeringshöst i Malmö regionen

Oj vad mycket som är på gång i Malmö-regionen just nu. Så mycket att man kanske inte hinner vara med på allt? Jag har själv varit på ett par jätteintressanta event i Malmö den senaste veckan, vilket jag kommer skriva mer om längre fram. Jag kan varmt rekommendera att hämta inspiration från föreläsningar och workshops av andra i branschen. Ibland är det bra att komma ut ur sin egen lilla bubbla och se vad andra jobbar mer – och hur de jobbar, för att lära sig och bli inspirerad.

Vi själva kommer att anordna Pink Programming Sunday i Malmö en gång i månaden resten av året tillsammans med Foo Café, som för övrigt har events nästan varje dag. Här kommer våra andra tips på inspiration, workshops och hackathon för er som bor i Malmö-området…

Female Coders Copenhagen Welcoming Webcoding Event
12 oktober, Köpenhamn
Inspirationsföreläsning av IBM, Pink Programming och en hemlig gäst, följt av en workshop i webbprogrammering och nätverkande.

Pink Programming Sunday
18 oktober, Malmö
Programmeringsträff för kvinnor i alla ådrar. Vi kommer rekommendera uppgifter och tutorials att följa online, men det är helt valfritt om man jobbar med det eller något eget projekt. Inga förkunskaper krävs!

UX and developers – this is how we cooperate better
21 oktober, Malmö
Frukostseminarium om Elma Cavalic som jobbar som UX-designer på IT-konsultbolaget Jayway. Jayway bjuder på frukost från 07.30.

Escape from /dev/null
31 oktober, Lund
Science fiction kombinerat med programmering? Detta är ett hackaton där man i lag guidar en spelare genom en värld av monster och demoner. Ett arrangemang av tretton37.

Geek Girl Meetup
15 november, Malmö
För sjätte året i rad anordnar Geek Girl Meetup Öresund en unconference fylld av inspiration, föreläsningar och workshops för teknikintresserade kvinnor i alla åldrar.

Hoppas vi ses i höst!

Header-foto: Markus Spiske / raumrot.com /https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/

Huvudsponsorer

Copyright © Pink Programming 2020