Var med och bidra till nytt projekt i Malmö

Vi söker nu 2 personer som vill hjälpa till att starta upp ett nytt, spännande projekt i Malmö som kommer gå av stapeln under vårterminen. Projektet är än så länge hemligt och i uppstartsfasen, men vi är mycket exalterade över det och hoppas du vill vara med! Du kommer träffa mycket folk, knyta intressanta kontakter och göra något som vi verkligen tror kan förbättra för kvinnor runt om i Skåne.

I nuläget söker vi personer till två roller och ni ska båda kunna vara med och planera inför vårterminen och fortsätta när det väl är i igång.

Projektledare

Som projektledare kommer du ha ansvar för projektgruppen, kalla till möten och leda arbetet med att hitta lokaler och andra praktiska uppgifter. Du behöver inte vara med på de faktiska träffarna, även om det så klart är trevligt! Du får gärna ha lite erfarenhet av utbildning på något vis, men det är absolut inget krav! I början kommer vi vara en ganska liten grupp, men förhoppningsvis växa något fram till våren.

Kommunikatör/Social media manager

Som kommunikatör kommer du vara den som ansvarar för kommunikationen utåt till allmänheten, och till framtida deltagare. Du kommer vara den som svarar på frågor och hanterar våra budskap på sociala medier.

Vi hoppas sätta ihop ett superteam och kommer att anpassa oss efter vad som händer, men framför allt ha kul och göra ett fantastiskt projekt tillsammans! Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet inom projekt eller kodning för att vara volontär hos oss. Det viktigaste är att du tycker det är viktigt att kvinnor och transpersoner skall kunna ses och koda tillsammans i en avslappnad miljö och att du tycker att det skulle vara roligt att ha ett stort ansvar i en snabbt växande förening.

Vi är en förening som drivs ideellt och kan tyvärr inte erbjuda någon lön i utbyte, men vi tror mycket på det vi gör och har väldigt kul ihop!

Hör gärna av dig direkt till oss på stina@pinkprogramming.se om du har några frågor.

Anmälan är nu stängd. Tack för alla svar!

Huvudsponsorer

Copyright © Pink Programming 2020