Pink Programming Läger

Inga sommarplaner? Åk på Pink Programming läger! I en vecka varvas programmeringen med olika sociala aktiviteter och utflykter - både för nybörjare och erfarna kodare!

Sommaren är runt hörnet och vi vet alla vad det betyder - sol, bad och programmeringsläger! I år anordnar vi hela fem olika sommarläger med en rad olika teman, för både nybörjare och erfarna kodare. Välj ett, flera eller kom på alla!

Alla våra läger är fem dagar långa och fokuserar på att programmera och ha roligt tillsamm ans på en vacker plats ute på landet.Våra läger är ofta mycket populära så det gäller att hålla sig framme för att få en plats.

I år kommer vi ha följande läger: (se beskrivningar nedan)

  • WEB DEVELOPMENT CAMP
  • DATA SCIENCE CAMP
  • GAMEDEV CAMP
  • PYTHON CAMP
  • JAVA CAMP

Biljetterna släpps söndag den 13 maj kl 13.00.


PINK PROGRAMMING PRORAMMERINGSLÄGER 2018

Web development camp

Skapa enkla hemsidor från scratch lägg till en snygg design! Om du är helt ny inom webbutveckling är det här en perfekt start! Över en introduktion till HTML och CSS kommer du få möjlighet att utforska den vackra omgivningen i Åre och vandra i bergen.

NÄR: 27 juni - 1 juli
VAR: Åre
PRIS: 5900 kr Student/arbetslös: 3500 kr
Läs mer och köp biljett här »

Data science camp

Data Science, yoga och löpning i spåren eller i bergen i Åre. Detta lägret är för dig som redan har lite erfarenhet av programmering och/eller matte. På lägret kommer du att använda en grafdatabas, sätta diagnoser på patienter utifrån deras dna, lära dig att förutspå nästa sommarplåga samt förstå hur en sökmotor fungerar.

NÄR: 4 juli - 8 juli
VAR: Åre
PRIS: 6900 kr Student/arbetslös: 3500 kr
Läs mer och köp biljett här »

GameDev camp

En kurs i spelutveckling för nybörjare, kombinerat med river rafting, mountainbiking och andra utomhusaktiviteter i den vackra naturen kring Järvsö. Målet de här dagarna är att skapa ett helt spel, så du kan förvänta dig en massa programmering under dagarna, med stöd från våra mentorer såklart!

NÄR: 17 juli - 21 juli
VAR: Järvsö, Hälsingland
PRIS: 3900:- Student/arbetslös: 2500:-
Läs mer och köp biljett här »

Python camp

En introduktionskurs i programmeringsspråket Python för dig som är helt nybörjare eller som kan ett annat programmeringsspråk men vill lära dig Python. Dagarna på lägret kommer bestå av lärarledda lektioner i Python och backend-programmering och tid för att utforska de vackra vyerna och äppelodlingarna i Kivik på Österlen i Skåne.

NÄR: 14 augusti - 18 augusti
VAR: Kivik, Skåne
PRIS: 4900 kr Student/arbetslös: 2500 kr
Läs mer och köp biljett här »

Java camp

På det här lägret får du en intensivkurs i Java för nybörjare. Bland de vackra äppelodlingarna i Kivik med utsikt över havet hålls de lärarledda lektionerna och programmeringsövningarna. Programmeringen varvas med dagliga yogaklasser och vackra promenader i naturreservat.

NÄR: 20 augusti - 24 augusti
VAR: Kivik, Skåne
PRIS: 4900:- Student/arbetslös: 2500:-
Läs mer och köp biljett här »

Har du frågor, maila ansvarige för specifika lägret (finns i länkarna till respektive läger) eller matilda@pinkprogramming.se för allmäna frågor.

Huvudsponsorer

Copyright © Pink Programming 2020