Vill du inspirera fler kvinnor till programmering?

Pink Programming fortsätter att växa och vi är nu på jakt efter fler som vill hjälpa oss att sprida glädje för programmering i Stockholm.

Som volontär för Pink Programming får du vara med i en snabbt växande förening och har stor möjlighet att sätta din egen prägel och göra stor skillnad i din stad. Du får tillgång till ett fantastiskt nätverk av företag i branschen som prioriterar jämställdhet samt kodintresserade kvinnor runt om i landet i olika branscher och olika åldrar.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av ideellt arbete för att kunna engagera dig, det viktigaste är att du tycker att programmering är kul och att du tycker det är viktigt med jämställdhet inom IT-branschen! Du kan bara ansöka via länken nedan, så klicka vidare även om du har hört av dig till oss tidigare om att hjälpa till!

De roller vi letar efter just nu är:

  • Projektledare
  • Eventansvarig
  • Matansvarig
  • Fotograf
  • Kommunikationsansvarig

Länk till ansökningsformuläret

NYTT! Just nu letar vi även efter nya mentorer!

Länk till ansökningsformuläret

Ansök senast 31 augusti!

Mer information om rollerna och vad vi söker finns i ansökningsformuläret för respektive roll :). Om du har några frågor, hör gärna av dig till astrid@pinkprogramming.se eller hanna@pinkprogramming.se.

Hoppas vi ses!

Huvudsponsorer

Copyright © Pink Programming 2019